Скрийте изтънената коса

Намират се някои козметични средства за коса, които служат за мигновено удебеляване на косъма.

Тези продукти са от голяма полза на хората, които ги използват, и помага на хората страдащи от комплекси свързани с оплешивяване и оредяването на косата да общуват по-лесно, защото те са създадени, за да скрият изтънялата коса, чакаща терапевтичния или хирургичния процес, за да дадат прилични резултати.

Те се наричат ​​фибри за коса.

Тези продукти се използват за маскиране на алопеция и оголената повърхност на скалпа и за няколко секунди дават своите резултати.

Има няколко вида и всички те вършат доста  работа. Тези, които са направени от  микро-влакна,  са за предпочитане предвид ефекта и удобството при употреба. Системата е много лесна: те са прахообразни микрофибри, които се разпръскват по косата, електростатично “привличат” към фината коса, като веднага придават и по-обемен вид. Влакната, поставени върху скалпа, могат да маскират лъскавите и оскъдни зони.

За използването на тези козметични продукти от памук на прах е от съществено значение присъствието на коса макар и  в оскъдна част от скалпа, без значение дали е тънка и без оцветяване, важното е да  има поне малко. Ето защо, напълно плешив човек не може да ги използва и да очаква някакъв ефект.

Като се има предвид, че след няколко минути косата изглежда много плътна и вече няма дори изтъняване, психологическият принос е много важен.

Такъв продукт  може  да бъде намерен вече и в България Qazami Hair Fibers Make Up например. Предлага се  в различни цветове за отлично съвпадение с нюанса на косата.

Важно свойство е, че тези продукти се противопоставят много добре на вятъра и умерено на водата.

За да увеличите здравината на микрофибрите с коса, можете да използвате фиксиращ спрей Qazami hair fixing spray.

И накрая, нещо много важно, трябва да имаме предвид, че памучните фибри нанесени върху косата могат да бъдат отстранени с обикновен шампоан.

Изглежда, че скриването на изтъняващата коса вече не е толкова голям проблем, като се има предвид съществуването на продукти като Qazami Hair Fibers Make Up.